Naśladowany wiersz

Konrad Koper

W szybę uderza grad niezmiennie.

 

Mróz puka, żywy staw zamarzł.

Leżą czapy śniegu i lodu.

Ptak zamarł, komuś serce stanęło.

Przez świat idzie śmierć…

 

W szybę uderza grad niezmiennie.

Słyszymy grę losu.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 stycznia 2021
anonim
  • Gudmundur
    Jest Ok!
    Ale małą uwaga - jeśli pozwolisz-:)
    "uderza niezmiennie grą losu"
    Tak to widzę!?

    · Zgłoś · 3 lata temu