przyjaciele

Yaro

przyjaźń
połączyła nas


między nami miedza
dzieli prawdę od kłamstw


 niepodobni jak krople wody

różni a jednak przyjaźń łączy

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 15 stycznia 2021
anonim