Literatura

przyjaciele (wiersz)

Yaro

przyjaźń
połączyła nas


między nami miedza
dzieli prawdę od kłamstw


 niepodobni jak krople wody

różni a jednak przyjaźń łączy

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 15 stycznia 2021, 09:22
Dobry wiersz ale : - "niepodobni jak krople wody" ? !
Yaro
Yaro 15 stycznia 2021, 14:43
każda kropla jest inna
Konrad Koper 15 stycznia 2021, 16:46
Niech będzie - tylko zastanawiam się..
przysłano: 15 stycznia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca