ćwoku! ssyku!
wśród fałszywych proroków, z boku u narcyzów
w pogorzeliskach morzu Adama, ziemi Adriatyckich
oh w Bieruniu i z Izraelskiego ostrokółka
i w Brukseli Polish zdrajcy! Na tych kółkach!
I w Birkenau w Białoruskim z Białegostoku chmielił nał!
____
kur! -u oskubanych i rolników z kaskadera
za wyroby z cepa łamacz łamie sieni Renifera
i co by jeszcze nie było w barze wyżej o ich karze
groby chorobami oczyścić chcieli | wywiązywali
i zarażę- co porazi wszem obecni!
nim włożysz dla wyroku!.
- coś ci się jeszcze nie widzi z mego skoku.
ujrzysz światło które świeci się z obłoku.
się, za nic co po walce w prycz, wyp.! ..iż ty zboku!!
I byś ty był uwolnionym, od tych krzyków
są zaloty w bajce i kot w kufajce o cieplejszym w miarę
Świeci się chcesz też jeszcze z Jasielskiego wypełnienia? -
Udowodnij się że wcale!
Dawid „Dejf” Motyka