winni są za wcale

Sercem Ku Wiośnie

 

ćwoku! ssyku!

 

wśród fałszywych proroków, z boku u narcyzów

w pogorzeliskach morzu Adama, ziemi Adriatyckich

oh w Bieruniu i z Izraelskiego ostrokółka

i w Brukseli Polish zdrajcy! Na tych kółkach!

 

I w Birkenau w Białoruskim z Białegostoku chmielił nał!

                                                                                                 ____

 

kur! -u oskubanych i rolników z kaskadera

za wyroby z cepa łamacz łamie sieni Renifera

i co by jeszcze nie było w barze wyżej o ich karze

groby chorobami oczyścić chcieli | wywiązywali

 

i zarażę- co porazi wszem obecni!

nim włożysz dla wyroku!.

- coś ci się jeszcze nie widzi z mego skoku.

ujrzysz światło które świeci się z obłoku.

 

się, za nic co po walce w prycz, wyp.! ..iż ty zboku!!

 

I byś ty był uwolnionym, od tych krzyków

są zaloty w bajce i kot w kufajce o cieplejszym w miarę

Świeci się chcesz też jeszcze z Jasielskiego wypełnienia? -

Udowodnij się że wcale!

 

Dawid „Dejf” Motyka

 

Oceń ten tekst
Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 15 stycznia 2021
anonim