Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Sercem Ku Wiośnie
niech się stanie
niech się stanie
Sercem Ku Wiośnie
Drzewo, co muska się o niebo, by nadać smak anioła
soczyście wyrosnę nim wsadzę wszystkie twe owoce
nim się wam zaczniemy przeglądać lustrze doglądać
dla smaków wiecznie napiętnowanych odkrywanych
Dawid „Dejf” Motyka
Lubię
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 16 stycznia 2021
×
Zgłoś obraźliwe treści