polka galopka

Jacek JacoM Michalski

„wszyscy byli odwróceni”

teraz pląsają w obrotach

niech was jasna cholera

dopóki twarze ledwie migają

jakoś wytrzymam

 

pamiętajcie moi przyjaciele

jak ciężko zmienić przyzwyczajenia

przez dekady widziałem plecy

oszczędźcie proszę widoku twarzy

 

potylica w potylicę

jak kat do kata

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 17 stycznia 2021
anonim