Stara zagadka

Konrad Koper

Nabita bożymi nabojami

broń Strzelca

kierowała się do cielca

na ziemi,

którego wynosiliśmy.

 

Gwiazdy o wyjaśnienie prosiliśmy.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 stycznia 2021
anonim