Naiwność
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Jak grzyby po deszczu rosną marzenia
Zamknięte w maleńkiej skrytce pamięci
Spełnienie przychodzi we śnie
Przy nikłym świetle ostatniej z gwiazd
Serce raduje powtórka z uśmiechu
Trzyma przy życiu
Nadzieja spotkania
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz
·
22 września 1999