112

A Raskolnikowski

 

7:35 dzielnica mieszkalna 

 

 


nad otwartą żyłą
bokserski klincz
śmierci z życiem

 

 

 

8:47 blok szpitalny C2

 

 

 

trzy razy kurwa!
cisza w kostnicy umiera
razem z człowiekiem

 

 

11:52 obok okna kuchni 

 

 

 

odgłosy zastawy stołowej

bardzo lubię ten dźwięk

 

czuję ulgę

można odwiązać sznurek

 

 

 

A Raskolnikowski
A Raskolnikowski
Wiersz · 17 stycznia 2021
anonim