ależ gwiazda

Sercem Ku Wiośnie

 

zadałbym sobie wiele pytań
czy matematyka mi nic nie chciała
zapodałbym sporo witań
co życiem mi Matka nie podrzucała
 
Ukochałbym bym ciebie za jego brata
mojego starszego pana
Ukocham mocniej niż wasza histeria
zwana nagana
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Oceń ten tekst
Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 18 stycznia 2021
anonim