zadałbym sobie wiele pytań
czy matematyka mi nic nie chciała
zapodałbym sporo witań
co życiem mi Matka nie podrzucała
Ukochałbym bym ciebie za jego brata
mojego starszego pana
Ukocham mocniej niż wasza histeria
zwana nagana
Dawid „Dejf” Motyka