z Malwin

Sercem Ku Wiośnie

Powstałem z niejakiego ciasteczka ciastunia
ciepło wytrwałbym susząc się za miasta miastunia
częstuję i sprawdzę co komu brakuje
nie wiemy czy waszym smakuje
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 18 stycznia 2021
anonim