Shogi

Konrad Koper

Shogi gra z daleka.

 

Figury- argumenty mogą należeć do obu przeciwników,

można je bić, promować, dostawiać.

 

W tej grze trzeba przewidywać

i zakładać sieci na monarchę.

 

Przypomina ona życie.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 stycznia 2021
anonim