słabeusze w procentusze

Sercem Ku Wiośnie

zaskarbione skarabeusze duże
odebrane narzędzie zwiedza
w procedurę
gdy żyjąca z pudła nic nie skruszę
zero sensu z zero Prawd tych nauk
nijaka konsystencja robić w capa
co pozera słucha wróć do pucha
i wymyj się wpierw co zza ucha
co zza z zero k.m. swoistego blefiarza
czekan
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 19 stycznia 2021
anonim