muzyka

Yaro

melodia co w uchu gra 
usypia sięgam dna  
 
innym zagadkowy razem 
bywam nad morzem  
 
wiele upodobań mam   
w szumie fal opadam  
 
unosi z sypkim piaskiem 
  odpływam śnieżnym  statkiem 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 4 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 19 stycznia 2021
anonim