umiał

Sercem Ku Wiośnie

miłym okiem spojrzałem ciebie
Wiedniem co ciepłym dotyku za w maj
z świeżym oddechem dziś po obiedzie
 
zasłonię paprocie w złocisty raj
następnym po ciele umiłowaniem
Oddechem moim dzielę się
 
Dotykaj delikatnie co ust Twych Moje
i własne co twe całym unosić się chcę
i wreszcie jest wyżej i mniej daj wyraźnie
 
całym się miej
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 20 stycznia 2021
anonim