dziś - wysoko biega
krąży
kwiat lotosu to - kamala - imię nosi w sobie
klasa siła i do przodu - duchem wiary włada
wszystkie
pąki na tej ziemi już - poznały
biały czarny kolor cery - to są tylko geny
a - pod skórą wszystko jasne
i nie szukaj cieni