fraktal

Jacek JacoM Michalski

światełka za oknem

odbijają się w bieli

tak po prostu

o nic nie proszę

nikt już nie tańczy

 

a przecież....

można być mniej

znając wszystkie odpowiedzi

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 20 stycznia 2021
anonim