Ona i on

Men Omen

Myślała, że sadzi kwiatki,

ale kopał dla niej grób.

 

Nie myślał, że kiedyś

wykopie dla niej grób.

 

Ale dziś nie miał wyboru.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Men Omen
Men Omen
Wiersz · 20 stycznia 2021
anonim