*** (Tańczę na czaszce świata)

Jan Anton

Tańczę na czaszce świata

Już nie sam

Jestem jak Myslovitz bez Rojka

Jest czwarta w nocy

Mamy dwadzieścia lat

Przecież mówiłem ci tyle razy

Wiedziałaś musiałaś wiedzieć

 

Jan Anton
Jan Anton
Wiersz · 22 stycznia 2021
anonim
  • Konrad Koper
    Ciekawe fragmenty...

    · Zgłoś · 3 lata
  • falkon
    Kryształowa czaszka.

    · Zgłoś · 3 lata
  • Jan Anton
    zapraszam do odsłuchania mojego wykonania pod https://youtu.be/QCab7E5mUV0

    · Zgłoś · 3 lata
  • Gudmundur
    Za Konradem, fragmenty masz? ale msz ( jako uwaga) do drugiego wersu.
    Trzeci i czwarty, mógłbyś przeredagować trochę..

    Co do audio, które zapodajesz, jest ok, ale pod warunkiem! że stłumisz troszkę fonię muzyczną, by lepiej Ciebie słyszeć.

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    ...eeetam - taki gablotowizm

    · Zgłoś · 3 lata
  • Gudmundur
    RE:
    Mithril! mam pytanie do Ciebie!
    bo nie idzie komentować Twoich wierszy, ani dodawać żadnych postów!

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    ...nie idzie, bo zablokowałem: taka bariera antytrollowa, zwłaszcza dla anonimowych "użytkowników" z administracji wywroty, a że inni nie mogą(?) Cóż, jak mnie już znasz, nie dbam o to.

    · Zgłoś · 3 lata