Równania

Konrad Koper

Na tym złożonym świecie,

każdy ustawia tylko przybliżone równania.

 

Ja wstawiam niewiadome,

które są w nielicznych katalogach.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 stycznia 2021
anonim