do nienikąd
przez miłość i wodę
zapomnienie jest kluczem
zostawmy truciznę w ziarnie
szczury zatańczą
one są i będą pierwsze
twoja modlitwa
oplata jak drut kolczasty
stawia zasieki z prawd
dobrobyt zdycha
chory od nadmiaru tkanki
zastawiony stół to pokuta
resztki znaczą powietrze
gnijące paznokcie błogosławią tłum
taka bajka dla otyłych dzieci
dieta jest solą życia
albo jakoś tak
slogany reklamowe budują
tożsamość pokoleń
dobrze że jestem stary
więcej piję niż jem