Gdy dobra i zła płyta się zderzą,
nastąpi trzęsienie,
które „ interferuje” ze wszystkim.
Nie wiemy czy wstrząsy,
są dojrzałe, początkowe czy końcowe.
Dopiero po zamieszaniu ustalamy wartości,
które umożliwiają nam żyć.
Zdarzenia często wyczuwają zwierzęta.