niepotrzebny

Yaro

niepotrzebny nikomu dzień

powoli chyli się za horyzont

noc głaszcze powieki


niepotrzebny

stary sweter

w kilka dziur


na skwerze miasta

garść dobrych chwil


przyjacielu

przyjdź

powiedz słowo


noc

zabierze spojrzenia

za horyzont

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 stycznia 2021
anonim
  • Yaro
    Dokładnie tak :)

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    dzień niepotrzebny,ludzie niepotrzebni, po co to wszystko?
    na koniec brzydka starość

    · Zgłoś · 3 lata temu