Literatura

lustro (wiersz)

zygzak

odbita w lustrze czesałaś włosy 

okryta wdziękiem 

jak pestka ciałem owocu 

 

spotkany wzrok narodził uśmiech 

 

wyciągnąłem ręce 

objąłem jak powietrze 

 

byłaś deszczem 

odbita w lustrze wyobraźni 

 

 

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 1 lutego 2021, 09:51
Dlaczego nie oceniacie... ?
przysłano: 31 stycznia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca