Literatura

Genialny song (wiersz)

Cytra

 

 
myślisz że siwa głowa jest pełna lęku
niech cię zdziwi
z kupy gnoju song
my te Polske
budowali
w czynie społecznym
tak senior
se duma
wracając z MOPSu
a unia
nas równa
do gówna
wyczyść
spluwę
po prośbie 
Boże broń!
 
bałwanom
obnaż krosty
i wypłosz
skrzydlate stada
miłosnych słów
wyrzygaj
słodycz
lukrowaną
senior
dupę rusz
melodię
grają puste kiszki
klątwy
w ustach nie trzymaj
daj głos
vipy
vipeczki
senior skumał
już nuci prostaczy song
 
za cicho 
za długo
ubyło sześć lat 
 
świat w burdel się zmienia
wygrywa strach
wirus  
za gardło nas trzyma
emerycie
w domu siedź! 
taki nakaz pandemiczny
populacja 
jest szczepiona
 
reset
i nie ma zaparcia
 
więc złóż 
zwiotczałe dłonie
i "Pod Twoją obronę"
dziś nuć

 


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
31 stycznia 2021, 15:17
To emeryci zostali przekupieni trzynastkami, czternastkami, przed ostatnimi wyborami.
Rządzący teraz przykręcają śrubę i mają kwit na rządzenie. To niech teraz dostojni seniorzy nie narzekają. Niech właśnie się modlą i nie zapominają przesłać dostojnemu ojcu dyrektorowi ostatni grosz, a będą zbawieni.
Konrad Koper 1 lutego 2021, 09:51
Dlaczego nie oceniacie... ?
przysłano: 31 stycznia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca