Rewolucja

Konrad Koper

„ Przedwczoraj” pisałem szmirę,

„ wczoraj” prozę,

w nocy baśnie,

dzisiaj zderzył się sen z jawą…

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 lutego 2021
anonim