fortepian

Śrubka na fortepianie

Nie wiem co to znaczy

Białe czarne klawisze

Jest ich tyle że pamiętam

Rejs do o koła świata

Myślę bez końca

Na początku była nuta

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
michal2021
michal2021
Wiersz · 1 lutego 2021
anonim