refleksja

marzena

on ma schizofrenię ale śmiejemy się razem
nie dotykamy wrażliwych słów
psują głowę
 
przeklinamy to takie inteligentne
przeczytać Ciało wiersza
 
 - kurwa
 
połknij tę piękną powlekaną tabletkę
a staniesz się jeszcze bardziej rzeczywisty
 
 

 

marzena
marzena
Wiersz · 2 lutego 2021
anonim
  • Michał Polak
    Skądże znowu po prostu za młody na śmietnik

    · Zgłoś · 3 lata
  • Konrad Koper
    Boski !!

    · Zgłoś · 3 lata
  • marzena
    Michał to nie jest zabawny wierszyk :)

    · Zgłoś · 3 lata
  • marzena
    Konrad dziękuję :)

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    ...tekst przechodzi obok

    · Zgłoś · 3 lata
  • marzena
    Mithril dla normalnych osób to zwykła paplanina. Dla tych, którzy...
    może masz rację. Gdybyś wiedział co myśli psychiatra o poezji, o mojej poezji :) to dziwne dlaczego innym cokolwiek się podoba?

    · Zgłoś · 3 lata
  • falkon
    Mithril-to typowy troll.
    Nie trzeba na niego zwracać uwagi.
    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    "dzisiaj, 16:17 zgłoś
    Mithril-to typowy troll.
    Nie trzeba na niego zwracać uwagi.
    Pozdrawiam."

    ...wpis niedowartościowanej jednostki emocjonalnie powiązanej ze swoją pisaniną
    wykorzystującą Tekst innego autora, aby się pod nim w moim kierunku (niby przestrzegając) wyrzygać.

    marzena: za wpis prymitywa (jego/jej), przepraszam.

    · Zgłoś · 3 lata