Bóg

Konrad Koper

Tworzę mozaiki.

Kamienie są zrobione z przeróżnej materii.

 Również duchowej.

Przybierają one kształty,

których nie pojmują ziemscy geometrzy.

Zaskakuję też filozofów…

 

Naśladują mnie artyści, których szanuję.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 lutego 2021
anonim