styl życia

Sercem Ku Wiośnie

dobrze do życia
wyżej doprawiony
niżej umocniony
dobry styl bycia
bywa zawodnie chłodzony
zalotnie młodzony
a wzlotnie wskrzeszony
za własne do bycia
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 3 lutego 2021
anonim