***

envogue

próbuję napisać wiersz

o filmach Almodovara

jak bardzo mnie poruszają

w nich

silne kobiety

i dziwki z figurką Matki Boskiej

ale brakuje mi rytmu

odpowiednich słów

od kiedy noszę w sobie

ból i

blask

envogue
envogue
Wiersz · 4 lutego 2021
anonim