Promieniowanie kosmiczne

Konrad Koper

Podobno materia i życie pochodzą z kosmosu.

 

Ludzie odbierają promieniowanie :

cząstki, emocje, kwanty czasu, dziwadełka…

 

Bóg wszystko rzuca niematerialną ręką.

Przy pomocy niej stwórca często nas „pieści”.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 lutego 2021
anonim