Mój,

Sercem Ku Wiośnie

Będę, pamiętaj te słowa
Tylko ze Skrzyszowa
 
Tworzysz, kreujesz i nim dostać
ochlać się nie chcesz za chłostać
 
Czy wyżej potrafisz?
 
Tak
 
Czemu nie marzysz
 
a jak
 
To wątła postura widzi Synów ponura
 
Dawid „Dejf” Motyka
Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 6 lutego 2021
anonim