Rzuć

Men Omen

rzuć mnie

rzuć mnie mocno

rzuć  mnie za wszystko

rzuć mnie wszystkim

na pożarcie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Men Omen
Men Omen
Wiersz · 6 lutego 2021
anonim