sakramentów sześć

Sercem Ku Wiośnie

łoch litry o stament uspawa
sto litry za kilo z wiadra
ah czamcza za poja komnata
uch ryba och woda u tata
 
i liże się w czóło trampkarza
karabin za głowy w bramkarza
a niża zapomni wać pija
o ryja zapomnij Skawina
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 7 lutego 2021
anonim