został obraz szary
wyjątkowy
człowiek wyspa - z duszą trochę z boku
król uśmiechu
bez rechotu
jasny
wyraz twarzy z tajemnicą w środku
gest i oko wszystko mówi
świeci
ironicznie mruga a czasem złośliwie
tak - trzeba
od dziś
szukaj z drabiną do nieba