Wiersz Walentynkowy cz. 1

Lenka

Wszystko mi się pomieszało

Czy to mleko, czy kakao

Czy ciepło, czy zimno

Nie wiem jak być powinno

Jedno tylko wiem na pewno

Że kocham cię nierozbicie!

 

Lenka
Lenka
Wiersz · 7 lutego 2021
anonim