Cuda

Konrad Koper

Choć roznieciłem ogień,

moje serce nie spala się.

Chociaż topię je w łzach,

serce nie tonie.

I wicher wnętrza duszy nawet nie porusza…

 

Mogę oddać serce, zachowując je.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 lutego 2021
anonim