wiwisekcja

Jacek JacoM Michalski

o dziwo jestem kim jestem

długo trwało zanim odkryłem

ile schodów za plecami

 

opowiadam niebyłe historie

 

najważniejsze nie ważne

zwykłość dnia aż nadto

wystarcza do chleba

 

pamięć jest śliska

wracają gwałty i saperka

to się nie zdarzyło

 

a jednak

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 11 lutego 2021
anonim