Dla dorosłych są Walentyny, więc żeby się sobie nie oprzeć, poszukuję kulturalniej dziewczyny która pójdzie ze mną na koncert. Wiek nie ma znaczenia, ważne by "po osiemnastce", obiecuję że podoceniam i oddam. I nie przywłaszczę... I będę kochał jak swoją przez dwadzieścia piosenek z bisami... Niech się panie nie boją do imion mam dobrą pamięć.. Piosenki łykam jak viagrę, po wszystkim sprawnie uciekam. Chętne niech piszą na adres: Małpa.niedoszły poeta.
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz
·
11 lutego 2021
-
marzenaKompleksy, brak docenenia, brak snu... :)) No jak inaczej wytłumaczyć takie zaproszenie.