Zmyślony

Konrad Koper

Rankami biegam,

ze mną biegnie świat.

 

Puls uderza.

Na wenie polegam,

co światy  stwarza.

 

Nie liczę ziemskich lat.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 12 lutego 2021
anonim