w rozpaczy

Yaro

słowa utulają cię

deszcz wystukuje imię

 

kałuże pełne

szyby mokre

 

krople wody

 

mokrzy się

jutro niepewności dziś

 

zapomnijmy zagubionych

dalej chaos

myśli obieg

 

dreszcze powódź

serce

nasiąknięte życiem

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 13 lutego 2021
anonim