Literatura

w rozpaczy (wiersz)

Yaro

słowa utulają cię

deszcz wystukuje imię

 

kałuże pełne

szyby mokre

 

krople wody

 

mokrzy się

jutro niepewności dziś

 

zapomnijmy zagubionych

dalej chaos

myśli obieg

 

dreszcze powódź

serce

nasiąknięte życiem

 


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 lutego 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca