Epidemia

Konrad Koper

Objawy :

łomot serca,

szybki puls,

zawrót głowy

i poty…

 

Uważajmy

na siebie.

 

Epidemia

niesie się

również drogą

płciową.

 

Wirus Covid

jest chyba

mniej zjadliwy.

 

Bo dusza…

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 13 lutego 2021
anonim