O tobie

Konrad Koper

Bóg ( Święta Trójca) orędował za miłością,

lecz świat jest zły !

 

Na początku było słowo, ale fałszywe.

Chyba, że stwórca jest „ czwartym”…

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 lutego 2021
anonim