Masz :

Konrad Koper

„ różowe” usta,

jasną cerę,

delikatne dłonie,

wymowne i tajemnicze oczy…

 

Wyglądasz jak dobra wróżka,

ale ja ciebie znam !

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 15 lutego 2021
anonim