Styczeń

Konrad Koper

Zimą, w parku nawiedza dzieci dziad.

 

Jego oczy to bryły czystego lodu,

nos - sopel,

a usta są z zmarzniętego błota…

 

Dziad uśmiecha się.

Ale czy możemy mu ufać ?

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 lutego 2021
anonim