Dwanaście królestw walczy o znicz.
Przechodzi on z rąk do rąk.
Zapalona pochodnia rozprasza ciemność.
Namalowany na niej jest laur.
Iskry z świecy lecą do gwiazd…
Niestety znicz służy podczas wojny,
albo cieszy cesarza.
Dwanaście królestw walczy o znicz.
Przechodzi on z rąk do rąk.
Zapalona pochodnia rozprasza ciemność.
Namalowany na niej jest laur.
Iskry z świecy lecą do gwiazd…
Niestety znicz służy podczas wojny,
albo cieszy cesarza.
przechodzi z rąk do rąk
zapalony rozprasza
malowany laur
służy podczas wojny
albo cieszy cesarza
po mojemu ;-)